©  Foto:

Cykeltur: Trailstars Falster MTB - Bangsebroskoven

Bangsebroskoven danner ramme om Trailstars Falsters nyeste spor inkl. 400 m teknikbane i bynært skovområde. Sporet er et 5 km let singletrack og godt afmærket. Midt i skoven tæt på sporet ligger en hyggelig bålhytte med flere store plankeborde, grill pladser og et muldtoilet.

Hovedsporet er intensivt i flad tæt bøgeskov med mange sving og små udfordringer undervejs. Det snor sig på kanten af grøfter, med mange broer over vandløb og mosehuller. De offentlige stier omkring giver gode muligheder for at stå af og på, hvor man ønsker det. Absolut børnevenligt og for nybegynderen. Let øvede kan med fordel køre intervaltræning.

Teknikbanen indeholder en 250 m pumptrack bane med tilvalg som balance linie og en linie med hop & sving. Dette er det naturlige mødested og en sjov ”legeplads” for alle.

Så kom og besøg Trailstars Falsters MTB legeplads og lær sporene IRIS, Snedkerhøjene, Nielens Mose, Gammel Eg og Lærken at kende, samt gå ikke glip af Falsters flotteste teknikbane midt i skoven.

Start: Bangsebro Allé 3, 4800 Nykøbing F.

Pris: Gratis

Vidste du, at du kan se denne rute og mange flere naturoplevelser i app’en ”Naturlandet”. App’en kan hentes i App Store eller Google Play. Al information er tilgængeligt på dansk, engelsk og tysk – App’en er GRATIS

Se geokoordinater: Longitude : 11.8791 , Latitude : 54.7879