©  Foto:

Cykeltur: Trailstars Falster MTB - Systofte sporet

Sporet i Systofte Grusgrav er Trailstars Falsters bud på en forlystelsespark for MTB ryttere og en oplagt mulighed for at finde dit indre legebarn frem. Vildt singletrack på 5 km. Det er godt afmærket og de fleste svære features har nemmere linier. De blå linier kan køres af de fleste, mens de røde og sorte er teknisk svære. Sporet snor sig på grusgravens bakkekamme og ned af de stejle skranter til søbredden og op igen. Det minder mest om ét stort teknikspor, for der er virkelig bygget mange features, såsom pumptracks, drops, wall-rides, hop, berms, rockgardens og lange broer i flere niveauer. I bunden ligger et hyggeligt fællesområde, det naturlige samlingssted med borde & bænke og et muldtoilet. Ved siden af ligger en mobil pumptrack bane, en linie med hop & drop og op ad skrænten ligger 2 shelters med bålpladser.

Absolut et kig værd for både eventyrlystne ryttere og for andre sporbyggere med mod på at suge nye indtryk og ikke mindst for familien med madkurven under armen, som vil se på spændende features med eller uden cykel.

Start: Systofte Bygade 2, Systofte, 4800 Nykøbing F.

Pris: Gratis

Se geokoordinater: Longitude : 11.9296904, Latitude : 54.78082732

Vidste du, at du kan se denne rute og mange flere naturoplevelser i app’en ”Naturlandet”. App’en kan hentes i App Store eller Google Play. Al information er tilgængeligt på dansk, engelsk og tysk – App’en er GRATIS

Del dine øjeblikke: