©  Foto:

Dhaba

Historien om de første Dhabas i Indien kan spoles fem hundrede år tilbage i tiden. Oprindeligt blev de skabt for at servere friske og lokale retter til rejsende på de yderst benyttede og travle veje, men senere kom Dhabas til storbyerne.

Delhi og Delhi-ites er kendt for deres umættelige appetit trods det uendelige udvalg af mad. Hvorvidt du vandrer igennem et tæt kaotisk marked eller langs byens sidegader vil aromaerne af Street Food tvinge dig til at kigge nærmere.

 

Old Delhi er kendt som street food hovedstaden, og er også pakket med madboder. Flere beretninger fra de besøgendes øjne beskriver gang på gang det organiserede kaos, der møder dem i Old Delhis midte.

Der eksisterer en form for varme og hengivenhed, du ikke føler eller mærker i andre dele af byen. Fra sizzling kødspisere til frisklavet naan er der på markedet ingen mangel på hverken smag, aroma eller farve. Krydderi er den mest værdifulde valuta i disse små Dhabas. Det indiske klima, der fremmer krydderiernes vækst kombineret med Delhi-ities store kulinarisk arv, gør dem mestre i at kombinere smagsaromaer i gadekøkkenet.