©  Foto:

Dybvig Havn

Dybvig Havn er en lille hyggelig havn på Fejø, med fine toilet og badefaciliteter. Kajer og fendeværk er i slutningen af 2015 blevet nyrenoveret, således at der nu er optimale muligheder for at lægge sin båd trygt ved kaj.

Hvert år er der masser af aktiviteter på havnen. Af faste aktiviteter kan nævnes æblets dag hvor men ved æblehøsten fejrer frugten som øen er så kendt for, træskibsstævne hvor træskibssammenslutningen har en uges arrangement med ældre skibe samt aktiviteter der er forbundet med sejlades fra den snart svundne tid.

På havnen er der et dejligt miljø. Den gode uhøjtidelige stemning og de smukke omgivelser, giver ro til sjælen og plads til afslapning og hygge. Endvidere findes den fine reetablerede og nyrenoverede Cafe Dybvig.

Fejø’s natur er smuk kuperet og ved kysten, lavvandede strande, et ideelt sted for børnefamilier, øen er endvidere kendt for sine æbleplantager. Beboerforening lejer cykler ud til dem der kommer forbi havnen og bevæger man sig rundt på øen, bliver man mødt af vejboder med frugter og andet spændende fra øen.

Der er et slæbested.