©  Foto:

Falster Destilleri & Bryghus

Familiedrevet og lokalt mikrodestilleri og bryghus, som har produceret førsteklasses spiritus og specialøl siden 2017.

Lokale økologiske råvarer
Hos FALSTER Destilleri og Bryghus er ingredienserne i højsædet, og de bestræber sig på at bruge lokale, økologiske og friske råvarer af høj kvalitet så vidt det er muligt. De producerer mini-produktioner af spiritus, ofte kun 200 flasker ad gangen, som håndteres i hånden med største kærlighed og nænsomhed. Øllene produceres på et lille 2000 liters bryganlæg, hvor de bruger de bedste humler og de flotteste malte og lader det gære så længe, at det går under betegnelsen slow-brew specialøl.
Mange af deres spiritusflasker har også fået 5 ud af 5 stjerner hos VinAvisens uafhængige ekspertpanel. MUMS!

Kunstner-etiketter
Alle etiketter er tegnet og malet af Christina Iversen, en lokal kunstner som desværre døde alt for tidligt. FALSTER Destilleri og Bryghus støtter hvert år projekter indenfor børn, psykisk sårbare og vild natur, til minde om Christina Iversen. Ved at købe et af deres produkter, hjælper du således også andre.

Produkter
Det er et luksusprodukt, du får i hånden, når du køber en flaske spiritus eller specialøl fra FALSTER Destilleri og Bryghus.
Produktkataloget tæller lokalproduceret øl, gin, rom, whisky, akvavit, bitter, vodka, likør og vin.
Prøv fx en jordbærlikør-drink med isterninger, hvor jordbærene er håndplukket på Falster, eller deres gyldne ale Marielyst på en varm sommerdag.

Gårdbutik
De har også landets nok mindste gårdbutik, som har åbent fast hver fredag 12-16 og lørdag 10-12, samt også mandag 10-14 i juli og august måned. De taler også tysk og engelsk.
Se den fulde forhandlerliste på deres hjemmeside www.falsterdestilleri.dk, hvor man også kan bestille til levering.

Skål! Og velkommen til smagen af FALSTER.