Fuglsang Herregaardshotel

Foto: Ingrid Riis
Overnatning
Hoteller
Adresse

Nystedvej 73

4891 Toreby L

Overnat i herskabelige omgivelser 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores storslåede renæssance omgivelser på Fuglsang Herregaard på Lolland. Her kan I tydeligt fornemme historiens vingesus i de fredede bygninger og stemningsfyldte stuer, samt det unikke landskab, der omgiver Herregaarden. Besøg Fuglsang Kunstmuseum eller gå en dejlig tur i Oluf Rudes fodspor på det middelalderlige Skejten, når du alligevel er her.

På Herregaarden overnatter du i atmosfærefyldte romantiske omgivelser på vores nyrenoverede historiske værelser, selvfølgelig med eget bad/toilet eller i vores mere moderne anneksbygning, fra 60’erne, Reden, med egen terrasse og direkte udgang til Fuglsang Have. Værelserne i Reden har også eget bad/toilet. Alle vores værelser er opkaldt efter personligheder tilknyttet stedet gennem tiderne og indrettet med de originale møbler.

Den charmerende Herregaardsbar er åben for overnattende gæster. Her tilbydes der til enhver tid en kold lokal Krenkerup øl, et godt glas vin, en dejlig kop kaffe eller en god whisky, som kan nydes i en af Herregaardens autentiske stuer eller på den overdækkede patio med skøn udsigt til haven. Alt efter sæson er det muligt at bestille vores Tapas tallerken, bestående af hjemmelavede og lokale specialiteter.

Vores lækre Herregaards-morgenmad med hjemmebag og lokale produkter bliver efter en dejlig nats søvn serveret i Poul Abrahamsens spisesal parterre.

Fuglsang Herregaard er fyldt med sjæl, ånd og en unik kulturarv. Vi glæder os til at give jer en uforglemmelig oplevelse – sætte tiden i stå og lade roen falde på.

Adresse

Nystedvej 73

4891 Toreby L

Facilities

WiFi

Mødefaciliteter

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster