©  Foto:

Galleri Heike Arndt DK

Galleri Heike Arndt DK er et internationalt respekteret danskejet galleri, der har været succesfuldt siden 1989 i Kettinge på Lolland-Falster og siden 2008 i Berlin Friedrichshain.

Historie

Galleriet blev grundlagt af kunstneren og kosmopolitten Heike Arndt og viser værker af internationalt anerkendte kunstnere, der hovedsagelig arbejder i Norden såvel som i Tyskland, men også nogle af de bedste lokale kunstnere fra regionen. Maleri, skulpturer, tegning men også nye medier er repræsenteret. Derudover kan du også til tider opleve Heikes egne værker.

Heike Arndts østtyske baggrund og utallige langvarige ophold i hele verden (som Grønland, Afrika, Kina, Sydamerika og USA) har gjort, at hun i dag kan bygge bro mellem mennesker og kulturer gennem kunst og sin multikulturelle baggrund. I 2008 blev galleriet udvidet med et søstergalleri i Berlin. Se mere her.

Rundvisning i udstillingen

Der er mulighed for at booke en rundvisning i galleriet. Se mere her.

Udstillinger

Galleriet definerer sig selv som „klein aber fein“. Fokusset ligger på formidling af samtidskunst fra Tyskland og Norden. Her vises kunst indenfor maleri, skulptur, keramik, tegning, grafik og andre nye medier som fx street art. I grafikafdelingen er der altid et stort udvalg af værker. Det er galleriets mål at gøre dets afdeling i Femern-Bælt Regionen (Kettinge) til en spændende, nyskabende kulturplatform.

Artlab

Det nyåbnede Artlab Kettinge giver internationale kunstnere mulighed for at arbejde og bo på Lolland nær Fuglesang-museet. Professionelle studiefaciliteter for billedhuggere, malere og andre kreative og et af ​​de største grafiske studier åbner nye muligheder for at opleve kunst og deltage i workshops.

Er du interesseret i kunst er dette sted absolut værd at besøge.