©  Foto:

Krokodille Zoo

En zoo med bid i – se krokodiller i alle størrelser, hold en pytonslange eller hils på aber og træleoparder.

Dit besøg

I Krokodille Zoo kan du opleve krokodiller i alle størrelser og hilse på slanger, aber og kæmpeskildpadder, og som det eneste sted i Danmark kan du også se træleoparder! Besøg Krokodille Zoo og få en spændende oplevelse, som giver en forståelse for, hvor fantastiske krokodiller er, og hvor nødvendigt det er at bevare dem.

Mød kæmperne

Har du mærket suset i maven, når du pludselig står over for Europas største krokodille Sobek på mere end 5 meter? Har du nogensinde mødt Medusa? Kæmpeslangen med en vægt på over 100 kg, som kræver 8 mand for at løfte hendes 6 meter lange krop! Eller har du set den enorme frø Storm på 2 kg?

Bag facaden

Krokodille Zoo er en hjertesag, der beror på passion og et stærkt værdigrundlag med absolut fokus på krokodille- og naturbevarelse. Krokodille Zoo er en vigtig og stor aktør i kampen for bevarelse af krokodiller.

Gør en forskel

Når du køber en billet, støtter du samtidig bevaring af krokodiller. Krokodille Zoo genudsætter bl.a. 200 Orinoco krokodiller årligt i Venezuela. Lær meget mere om de forskellige projekter, og hvad det er du støtter, når du besøger Krokodille Zoo.

NatZoo

Se krokodillerne by night eller nogle af de dyr, som man ikke oplever om dagen.

Læs mere her.