©  Foto:

Larsens Plads

Oplev sydhavsstemning på Larsens Plads Restaurant, kun 200 meter fra Danmarks bedste badestrand. Larsens Plads er sydhavsøernes største restaurant og kro. Krostuen er fra 1933 og her kan du hygge dig foran pejsen mens du får serveret god mad og drikke i spændende opgivelser.

På Larsens Plads kan du nyde buffet eller vælge en menu fra det store udvalg på menukortet. Der er også plads til store selskaber, og kan altid finde et lokale med den rigtige størrelse og stemning til din fest.

Om sommeren er gårdhaven åben for grillbuffet. Ved siden af gårdhaven ligger en legeplads med flere forlystelser og spil, bl.a. gokart og trampolin. Stranden er kun 200 meter fra restauranten.

Historie
I 1919 fik Marielyst sin første købmand. Han hed Laurits Hansen, og det var på en vis måde ham, der skabte Marielyst Torv. Han udvidede købmandsvirksomheden, så den også kom til at omfatte restaurations-virksomhed.

Den centrale placering på Marielyst Torv medførte, at forretningen gradvis udviklede sig til Larsens Plads, opkaldt efter stedets sidste købmand, Larsen.