©  Foto:

Ro Naturcamp

Overnat midt i den danske natur, hvor der er ro og plads til afslapning og nærvær.

På Lollands nordkyst finder du Fejø - øen med alle æblerne. Du sejler 18 minutter fra Kragenæs til Fejø, og blot 300 meter fra færgelejet ligger Ro Naturcamp. En camp hvor den bæredygtige ferie er i fokus. Her er der er højt til himlen og plads til både store og små. På Ro går de op i kvalitet frem for kvantitet, og går ikke på kompromis med de omgivelser vi har omkring os, hvor biodiversitet og det simple liv spiller en overvejende rolle.

Ønsker du at holde ferie midt i naturen men med komforten i top, så kan du leje vores store smukke bomuldstelte eller små Cabins. Er du vant til friluftslivet har Ro Naturcamp også plads til dit eget medbragte telt samt campervans under fem meter. I ø-kiosken finder du lokale produkter samt et curateret udvalg af kvalitetsprodukter samt øens bedste kaffe. Ligeledes er der brødudsalg hele dagen og du kan få stilles den lille sult når den melder sig.

Tag familien med ud i naturen, mærk skuldrene sænke sig, lav mad over bål, cykel Fejø rundt og oplev alt det øen også har at byde på af små boder, havnemiljøet, lokalproduceret cider og vin samt den helt særlige ø-kultur som kun en sejltur med færgen kan give én.

Læs mere på deres hjemmeside her.