©  Foto:

Steen Brogaard Fotografisk Galleri

Steen Brogaard Fotografisk Galleri - en skjult perle ved Østersøens kyst

Kig ind i det lille galleri, der ligger for enden af en blind vej - kun 300 meter fra Havlykke Strand, lige mellem Cortzelitze og Marielyst. Fotograf Steen Brogaard har opholdt sig i en periode på øerne og fortæller historien med fotografierne om, at vi er ét og alle er væsner på samme jord. Dyr og mennesker behandles ens i Brogaards fotografier.

Kom på en magisk rejse gennem fotografiet? Dyk ned i den fortryllende tilstand lige før dagen slipper, når man besøger udstillingen "Galapagos - Under Overfladen som en Tilstand". Med billederne tages man med på en drømmerejse, der hvor stemmer forvandles til magiske væsner, og naturen overtager med al sin brutale skønhed.

Udstillingen er kurateret af fotograf Steen Brogaard, der brænder for at vise dig fotografiet med en skarp kant til samtiden. Når man træder ind i den charmerende gårdbutik på Havlykkegaard, vil man opleve en unik atmosfære, der indbyder til fordybelse og eftertanke. 

Der er åbent søndag til torsdag kl. 12-16 - send en sms til 4057 8090 og døren åbner sig ved indtastning af en kode. Der er ingen entré og ingen bemanding - så kig forbi, lad tiden stå stille og nyd den fotografiske skønhed.