©  Foto:

Vandretur: Saksfjed-Hyllekrog - 13 km

Oplev det fantastiske naturreservat med vilde heste og havørne! Et ægte paradis for fugle og sjældne insekter. Den landfaste krumodde Hyllekrog er et meget specielt stykke lollandsk natur. Her er strandenge, klitter og strand, masser af fugle og et gammelt fyrtårn.

Du føler dig nok mere hensat til et stykke vestjysk natur end til den fede lollandske muld, når du går en tur på den lange, spidse Hyllekrogtang. Her lever da også planter og dyr, som ikke findes mange andre steder på Lolland. BEMÆRK: I fuglenes yngletid fra 1. marts til og med d. 15. juli er der adgang forbudt på Hyllekrogtangen.

Turens længde varierer alt efter hvilke veje du vælger at følge, samt hvor du starter. Hvis du starter ved Lyttesholm Naturcenter og går ud til spidsen af Hyllekrogtangen, så kan du forvente en god vandretur på 13 km; selve tangen er cirka 5,5 km lang.

Følg ruten i appen Naturlandet Lolland-Falster, så får du endnu flere oplevelser undervejs! Du finder ruten under vandreruter i kategorien "Det bedste fra Naturlandet" i appen.