Kirsebærtræ

 

Foto: Niclas Jessen

Camping på
Lolland-Falster

Tag på campingferie på Lolland-Falster. Om du ønsker at tage på camping, glamping, Safari Camp eller at overnatte i shelter, finder du det hele her. Alle steder bor du tæt på den smukke natur, kysterne og de lækre strande.

Camping

Stubbekøbing Camping
Campingpladser

Tag på campingferie på Lolland-Falster. Her kan du nyde campingpladser i naturskønne omgivelser og med udsigt til vandet. En ferie for hele familien med plads til ro, afslapning og sjove aktiviteter. 

Maribo Sø Camping familie i hytte
Hyggelige hytter

Lej en campinghytte på Lolland-Falster. Hytterne på campingpladserne skaber en hyggelig base, hvorfra du kan udforske de smukke kystlinjer, strande, cykelruter og lokale attraktioner.

Naturlejrplads telt
Shelters og teltpladser

Kom helt tæt på naturen med en overnatning i shelter eller telt på Lolland-Falster. Midt i de dybe skove, langs kysterne og med udsigt til vandet finder du hyggelige shelters og teltpladser. Her er shelters med plads op til 5 personer.

Rolig Retreat
Rolig Retreat

Overnat i hyggelige glampingtelte hos Rolig Retreat. Rolig Retreat har plads til, at hele familien kan slappe af i naturskønne omgivelser, dyrke yoga, lave mad under åben himmel eller udforske legepladsen.

Autocamper
AUTOCAMPER-FERIE

Oplev Lolland-Falster i autocamper. Naturskønne campingpladser og autocamperpladser finder du langs kysterne. Herfra kan du nyde de smukke udsigter, udforske området, attraktioner eller besøge lokale producenter.

Knuthenborg Camp
Knuthenborg Camp

Vågn op på savannen med direkte udsigt til elefanterne, girafferne eller tigerne. Med en overnatning i Knuthenborg Safaripark er du garanteret en oplevelse, som hele familien vil elske.

Tæt på naturen

Hesnæs kyst
Foto: BEST-Production
UNIKKE NATUROPLEVELSER

Gå på opdagelse blandt Lolland-Falsters to smukke naturparker, 600 km kystlinje, cykel- og vandreruter, Danmarks længste dige, Danmarks sydligste punkt og meget mere.

MTB tre ryttere
AKTIV FERIE

Tag på aktiv ferie på Lolland-Falster. Området byder på cykel- og vandreruter langs kysterne, mens du også kan sejle i kano, kajak, kitesurfe eller stå på SUP board i de smukke naturparker. 

Familie var ved strand
Strande

Besøg Lolland-Falsters strande. Her finder du bl.a. én af Danmarks bedste strande, Marielyst Strand, samt børnevenlige og rolige strande, der er perfekte til en varm sommerdag. 

Par cykler ved Nysted
Cykelferie

Oplev Lolland-Falster på cykel. Her finder du cykelruter, der tager dig forbi smukke kystlinjer, dybe skove og spændende attraktioner. Cykeludlejning tilbydes også flere steder.

Ravnsby Bakker
Vandring

Udforsk vandreruterne på Lolland-Falster. Området byder på vandreture, der tager dig gennem storslået og vild natur, smukke kystlinjer, dybe skove og kunst og kultur. 

Nakskov Fjord kano/kajak
Vandsport

Hop en tur på vandet og prøv kræfter med kano, kajak, SUP board, kitesurfing eller sejlads. Alt sammen midt i Sydhavsøernes naturskønne omgivelser.

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog 
og kig på de mange events i kalenderen..
turistkatalog