©  Foto:

Højriisgaard Bed and Breakfast Femø

Nyd enestående gæstfrihed på Højriisgaard Bed and Breakfast. Beliggende på Femø, en af øerne i klyngen af Æbleøerne i de blide vande ud for Lollands nordkyst. 

Velkommen til smukke Femø, med sit bakkede terræn og små stier og veje. Tag dig tid til at slappe af og nyde roen og lethed på denne fantastiske ø.

Du inviteres indenfor i 4 smukt indrettede soveværelser, der er beliggende både i både stuen og på første sal i hovedhuset. Der er ét badeværelse for hver to soveværelser.

Overnattende gæster er velkomne til at benytte den charmerende lille gæstestue med brændeovn og tilhørende tekøkken. Morgenmadsmenuen inkluderer både veganske, vegetariske og en fuld irsk morgenmad. Som gæst kan du glæde dig til fantastisk smag af lokale råvarer og høj kvalitet!

Højriisgaard er en typisk dansk gård fra det 19. århundrede omgivet af landbrugsbygninger med sin egen lille café og bageri. Foruden morgenmad byder caféen på en lækker frokost, hvor hver ret er tilberedt på bestilling, og individuelle ønsker imødekommes gerne.

Hunde er velkomne mod et ekstragebyr.