©  Foto:

Hotel Skovridergaarden

I en grøn oase omgivet af skov, men alligevel tæt på centrum af Nakskov, ligger Hotel Skovridergaarden.

LÆKKER MAD I SKØNNE OMGIVELSER

Tag på weekendophold på Skovridergaarden og nyd livet i de grønne omgivelser. Om sommeren kan man nyde solen på den store terrasse med udsigt over skoven og om vinteren varmen foran den åbne pejs. Hotellet er også oplagt til et golfophold, da det ligger tæt på Halsted Kloster Golfklub, hvor man kan spille golf i historiske omgivelser. 

Restauranten serverer klassisk mad med fokus på gode råvarer, der passer til årstiderne. A la carte-menuen er spændende og varieret og kan nydes hver aften undtagen søndage.

Besøger du Skovridergaarden i sommerperioden er det store grillarrangement hver fredag et tilløbsstykke. I sommerhalvåret er der ligeledes frokost på menuen i restauranten (1. maj til 1. september).

På Skovridergaarden føler du dig straks velkommen. Her møder du blandt andet Alex, Jonas og Michael der gør en ære ud af at hilse og byde velkommen til gæsterne, allerede når de træder ind ad døren.

Stedets historie går tilbage til 1836, så snyd ikke dig selv for et kig på det originale bindingsværkshus der stadig er en del af hotellet. Allerede dengang havde man, ligesom i dag, en af landsdelens smukkest beliggende restauranter.