©  Foto:

Johnnys Bed & Breakfast Nykøbing F

Velkommen til et charmerende svensk træhus i den nordlige del af Nykøbing Falster! Her kan du vælge mellem to hyggelige værelser på første sal med adgang til thekøkken, aflåst cykelparkering og have.

Johnnys smukke træhus er en fredelig oase tæt på skoven, hvor du kan nyde roen og naturen. På første salen i huset kan du vælge mellem to rummelige værelser med gulvvarme, der deler et stort badeværelse. Der er også et hyggeligt spisested og tekøkken, hvor du kan finde alt nødvendigt inventar, køleskab/fryser og mulighed for at lave kaffe og te. Et lille skrivebord gør det nemt at arbejde eller studere, og hurtigt, stabilt internet samt TV sørger for underholdningen.

I sommermånederne kan du nyde den store have, der er udstyret med komfortable møbler og grill, perfekt til afslapning eller en hyggelig aften udendørs. Du kan også få din cykel låst inde i et opvarmet udhus. Gratis parkering er tilgængelig lige ved huset.

Du har din egen private indgang til første sal, så du kan komme og gå, som det passer dig. Ejeren er som oftest hjemme og er altid tilgængelig, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

For at gøre dit ophold endnu mere behageligt, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad, såfremt det er aftalt på forhånd.