Middelaldercentret

Foto: Visit Lolland-Falster
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Adresse

Ved Hamborgskoven 2

4800 Nykøbing F

Kontakt

E-mail:mc@middelaldercentret.dk

Telefon:54861934

fax:54861834

Tag med på en eventyrlig og spændende tidsrejse!

Besøg vores smukke by, købstaden Sundkøbing - en stemningsfuld middelalderby med et myldrende liv af handelsfolk, dygtige håndværkere, soldater, velhavende borgere og husdyr anno 1407.
Oplev en rigtig ridderturnering og se verdens største og mest fascinerende kastemaskine i aktion. Her er aktiviteter og oplevelser nok til en hel dag med familien. Her befinder du dig ind i den rigtige middelalder.

Smag på middelalderen i "Den Gyldne Svane"
Middelaldercentret byder også på oplevelser til smagsløgene i autentiske omgivelser. Besøg Danmarks eneste middelalderrestaurant "Den Gyldne Svane”, som sæsonen igennem serverer mad fra det gamle nordiske køkken.

Opfindelser som ændrede verden
I Middelaldercentrets Teknologipark kan du opleve Leodonardo Da Vinci og andre middelalderopfinderes maskiner i virkeligheden, bygget præcis som de er tegnet og tænkt - og i fuld størrelse!
Den Magiske Skov
Den Magiske Skove kan du møde en masse af middelalderens overnaturlige væsner. For eksempel helhesten, der var en spøgelsesagtig hest med kun tre ben. Du kan også møde vampyren – den levende død, de underjordiske, de spedalske og åmanden, der tog de små børn.
Gå en tur i Den Magiske Skov og oplev en anden og lidt mere uhyggelig side af middelalderen – hvis du tør!

Fakta om Middelaldercentret
Middelaldercentret er et frilandsmuseum/levende museum, der tilbyder en tidsrejse. Vi har en rekonstrueret middelalderkøbstad komplet med håndværkerhuse, herberg, havn, skibe, torv, krigsmaskiner og turneringsbane. Her møder du middelaldermennesket ansigt til ansigt og er med ét slag sendt 610 år tilbage i tiden til 1407. Du kan snakke med folkene i byen, høre om deres håndværk, røre ved deres ting og tøj, smage på deres mad og dufte røgen fra bålet. Det er som at være der selv!
Tidsrejser har aldrig været lettere.

Adresse

Ved Hamborgskoven 2

4800 Nykøbing F

Priser

Voksne

130 DKK

Børn 3-11

85 DKK

Børn 0-3

Gratis

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster