Gå til indhold
©  Foto:

Middelaldercentret

Tag til middelalderbyen Sundkøbing – en tidsrejse 610 år tilbage i tiden. Flotte sejlskibe lægger til kaj og dygtige håndværkere smeder, hamrer og væver på livets løs. Rør ved tingene og tal med byens borgerne. Sundkøbing summer af liv. 

Tag med på en eventyrlig og spændende tidsrejse!
Gå lige ind i det Herrens år 1411, hvor æmpemæssige blider afskydes og spændende ridderturneringer udkæmpes. Flotte sejlskibe lægger til kaj og dygtige håndværkere smeder, hamrer og væver på livets løs. Sundkøbing summer af liv. Rør ved tingene og tal med byens borgerne. De kan fortælle historier... Middelalderen havde det hele. Det har Middelaldercentret også.

Smag på middelalderen i "Den Gyldne Svane"
Middelaldercentret byder også på oplevelser til smagsløgene i autentiske omgivelser. Besøg Danmarks eneste middelalderrestaurant "Den Gyldne Svane”, som sæsonen igennem serverer mad fra det gamle nordiske køkken.

Opfindelser som ændrede verden
I Middelaldercentrets Teknologipark kan du opleve Leonardo Da Vinci og andre middelalderopfinderes maskiner i virkeligheden. Bygget præcis som de er tegnet og tænkt – og i fuld størrelse!

Den Magiske Skov – Griffenholm
Spændende, anderledes og magisk. Følg fabeldyrsjægeren Julius Abraham Griffenholm og hans assistenter, når de indsamler viden om middelalderens fabeldyr og andre overnaturlige væsner. Det er ikke bare godt. Det er uhyggeligt godt!

Del dine øjeblikke: