©  Foto:

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er en historisk, men moderne dyrepark, hvor du kan opleve de vilde dyr helt tæt på i deres naturlige omgivelser! Knuthenborg har afrikanske løver, sibiriske tigre, giraffer, elefanter, næsehorn og mange flere, som alle går frit rundt på store sletter og savanner. 

Et besøg i Knuthenborg Safaripark er en oplevelse for hele familien. Dyrenes betagende tilstedeværelse kan bjergtage enhver. Knuthenborg Safaripark har en vision og et mål om at skabe de absolut bedste omgivelser for vores dyr, hvorfor Knuthenborgs anlæg er Europas største af sin slags. Parken tager også imod vilde dyr, der ikke har haft de bedste vilkår. De seneste ankomne rescue dyr er afrikanske løver, der blev evakueret ud af Ukraine. Knuthenborg huser desuden også de fire pensionerede cirkuselefanter Ramboline, Lara, Djungla og Jenny og den tidligere cirkustiger Kenni.

Limpopoland 

Limpopoland kan udfordre alle barnlige sjæle med Danmarks største naturlegeplads, vandrutsjebane, tømmerflåder, svævebane, klatretårne og vandland. Imens kan de mere voksne sjæle læne sig tilbage og nyde en kop kaffe, bufflewaffle eller tage en lur på en af Limpopolands mange bænke.

Dinosaurskoven

Dinosaurskoven vil overraske og forbløffe dig med dinosaurernes livagtighed, størrelse og lyde! I kan hugge ægte fossiler ud af 60 millioner gamle kalkbrud fra Faxe Kalkbrud og øve jer på palæontologiens svære kunst at udgrave skeletter. De livagtige dinosaurer er placeret midt i et vidunderligt botanisk univers ved Svanesøen, hvor I kan se mere end 50 forskellige specielle træ- og plantearter. Dinosaurskoven giver jer blod på tanden til at blive klogere på fortidens giganter, som er muligt i Evolutionsmuseet.

Evolutionsmuseet

I Evolutionsmuseet kan I gå på opdagelse i fortidens mystiske dyr, der alle er ægte skeletter, som har ligget millioner af år i mørket og nu er tilbage i lyset. Evolutionsmuseet revolutionerer den hidtidige museumsoplevelse ved at skabe et fantastisk lyd- og lysunivers med et strejf af lugt fra fortidens monstre. Evolutionsmuseet er placeret midt i Knuthenborg Safaripark, fordi fortidens mystiske dyreliv skaber større forståelse af de fascinerende levende dyr i parken lige udenfor museets vægge.

Knuthenborg vil så gerne give jer den bedste oplevelse, så derfor behøver I ikke tage madpakken med, fordi i parken kan I nyde bæredygtig luksusmad af lokale råvarer af den højeste kvalitet, imens I følger dyrenes færden.

Det kan være svært at opleve det hele på en dag, så tag en overnatning sammen med alle de vilde dyr i Knuthenborg. Du får mere tid til at opleve, men du får også en oplevelse vildere, når I går i seng med savannens vilde dyr lige på den anden side af teltdugen eller med tigre bag en 2 cm panoramarude. I kan overnatte i 6 forskellige slags camps, som er placeret ved Savannen, Elefantsletten, Tigerskoven, Løvskoven, Abeskoven eller I kan overnatte i de historiske huse.