Gå til indhold
©  Foto:

Knuthenborg Safaripark

Nordeuropas største safaripark byder på masser af vilde dyr og spændende oplevelser for både store og små. Mere end 1.000 forskellige dyr sætter tempoet, mens man kører rundt mellem dem i parken - og i dinosaurskoven støder du på nogle af de største dyr, der nogensinde har levet.

En dyrebar oplevelse

I Knuthenborg lever mere end 1.000 forskellige dyr på savannen. De sætter tempoet, mens man kører sikkert rundt mellem dem i parken. I nogle områder kan man stige ud af bilen og hilse på de imponerende dyr, i andre områder opleves de fra bilen. Flere steder i parken kan man overvære fodring af dyrene og andre spændende aktiviteter. Der er også mulighed for at lægge vejen forbi det nybyggede elefantanlæg med de tidligere cirkuselefanter, som nyder livet i det fri.

Fortidens kæmper

Kom på tidsrejse millioner af år tilbage i tiden i Dinosaurskoven, hvor man møder nogle af de største dyr, der nogensinde har levet på kloden. Her er plads til både latter og læring, når fortidens kæmper dukker frem i urskoven.

Sjov og spas i forlystelsesparken Limpopoland

Hvis det skal kilde i maven, er Knuthenborgs Limpopoland stedet at besøge. Her kan man bestige den afrikanske vulkan Kilimanjaro, få vind i håret i rutsjebanerne, på svævebanerne og udforske den sjove naturlegeplads.

Spis tæt på dyrene og overnat på sletten

Mange steder i parken kan man spise sin medbragte mad ved borde og bænke, men der er også mulighed for at købe mad på et af caféstederne eller spise på Restaurant Flintehuset.

Overnat i luksustelte på savannen som på en ægte safaritur med udsigt til dyrene og vågn op til løvebrøl og abehvin. Se de mange spændende overnatningsmuligheder her.

Del dine øjeblikke: