Krenkerup Bryggeri & Traktørsted

Foto: Visit Lolland-Falster
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Krenkerupvej 33

4990 Sakskøbing

Kontakt

E-mail:info@krenkerup.dk

Telefon:54705485

I smukke omgivelser på Lolland ligger Krenkerup Bryggeri - en moderne del af det historiske Krenkerup Gods. På Krenkerup Bryggeri brygges øl på rene råvarer uden tilsætningsstoffer, men med masser af passion og historie. Bryggeriet benytter byg fra egne marker og anvender ingen konserveringsmidler – heller ingen E-numre, tilsatte enzymer, farve eller ekstra sukker.

Besøg bryggeriets hyggelige traktørsted i godsets smukke gamle kornmagasin. Her serveres friskbrygget fadøl, lette anretninger og hyggelig stemning, direkte i forlængelse af bryggeriet. Du kan ofte se brygmesteren i aktion og altid nyde de naturskønne omgivelser.

Krenkerup Traktørsted er stedet for godt selskab og hyggeligt samvær for både lokale og besøgende i området. Her inviteres inden for hele året og det arrangeres ofte rundvisninger og smagninger i de unikke omgivelser. Når vejret tillader det, er der mulighed for at sidde udendørs i bryggeriets hyggelige gårdhave.

ÅBNINGSTIDER SOMMER 2020:

Krenkerup Traktørsted har åbent alle dage i juni, juli og august klokken 12-18.

Hver tirsdag i juni, juli og august slår Krenkerup Bryggeri desuden dørene op, og inviterer indenfor til en rundvisning i bryggeriets allerhelligste. Turen starter klokken 13. Billetter koster 125 kr. (inklusiv smagning) og købes på bryggeriets webshop.

 

Adresse

Krenkerupvej 33

4990 Sakskøbing

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster