©  Foto:

Frederiksdal Kirsebærvin

Besøg vineriet på Frederiksdal Gods og oplev den helt særlige stemning blandt tappetønder og smukke flasker med prisbelønnet kirsebærvin.

Slå vejen forbi Frederiksdal Kirsebærvin og se den unikke produktion, oplev stemningen, smag vinene og køb en lækker kvalitetsvin med hjem. Man kan besøge stedet med eller uden rundvisning.

På Frederiksdal produceres kirsebærvin, som er helt anderledes end kirsebærvin, som man ellers kender den. Som de første i verden fremstiller Frederiksdal vin af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundreders produktion af druevin.
Frederiksdal Kirsebærvin bruger Stevnskirsebærret, Nordens drue, som har ideelle vækstbetingelser i det sydlige Danmark. Kirsebærrene er certificerede og kommer alle fra godsets egne plantager. Frederiksdal gods er et dansk vinslot med alt, hvad der hører til af atmosfære og stemning, gamle og nye egetræsfade fyldt med fantastiske vine. Uden for vineriet ligger Rancio-pladsen, hvor en del af vinen står i hundredvis af glasballoner for at modne mindst et år i al slags vejr, inden det kommer på cognacfade i endnu minimum et år.

En del af skoven omkring Frederiksdal Gods er udlagt til offentlig park med picnicplads, så tag madkurven med og nyd en smuk dag ved Langelandsbæltet.