©  Foto:

Restaurant Lysemose

Skal du holde fest eller en form for arrangement og ønsker, at oplevelsen skal være helt specielt for dig og dine gæster, så er Café Lysemose det helt rigtige valg. Ejendommen er beliggende midt i Lysemose skoven, der er ejet af Knuthenborg Gods, i smukke idylliske rammer med en fantastisk panoramaudsigt ud over Maribo sø.

Festlokalerne der er delt i to, men alligevel sammenhængende rummer ca. plads til 100 gæster til reception og ca. 70 gæster til middag, hvor alle gæster får glæde af den helt fantastiske udsigt til skov og sø.

Huset indeholder entré med garderobe, handicap, herre og dametoiletter. De to store festlokaler er på samlet  ca. 150 m2. endvidere findes et stort køkken, der dog er forbeholdt professionelt personale.  

Du kan leje Café Lysemose som udlejningslokale med mulighed for selv at medbringe og anrette din mad, men vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med vejledning og bestilling af dette. Drikkevare kan ikke medbringes men vi kan tilbyde nogle særdeles gode tilbud og priser.

Grundlejen er incl. rengøring, stole, borde, hvide duge, servietter og alt porcelæn, glas, bestik, skåle osv.

Når der lejes lokaler følger der altid mindst en personale-hjælper med til det praktiske (opvask, drikkevarer osv.)

Bordopdækning følger med i grundlejen, men i må meget gerne selv komme og dække borde, pynte op osv. helt som i selv ønsker det.

Selvom Café Lysemose er det vi kalder “et finere forsamlingshus” kan vi også klare ALT for dig, så du blot skal koncentere dig om at få en god fest og hygge dig med dine gæster, det er faktisk billigere end du tror - udfordrer os gerne til en drøftelse af, hvordan du får den perfekte fest til en RIGTIG god pris.

Ring eller skriv for mere information