Hesnæs

 

Foto: Torfi Agnarsson

Lolland - Falsters
unikke natur

Lolland-Falsters landskaber byder på naturområder med fugleliv og masser af plads. Danmarks sydligste punkt og digernes cykelruter i vandkanten. Dybe skove, stejle skrænter og brede, hvide sandstrande. Lolland-Falsters har alt hvad en naturelsker og badegæst kan ønske.

Hesnæs kyst

nordfalsters smukke østkyst

Oplev Danmarks største træ, det hyggelige lille fiskeleje ved Hesnæs havn og få udfordret smagsløgene på Pomle Nakke med den enestående udsigt over Østersøen.

asdf

Naturpark Maribosøerne

Velkommen til Danmarks mest ørige søer, som byder på overvældende udsigter, unikt fugleliv, spændende kulturhistorie, storslåede naturoplevelser og smukke herregårdslandskaber.

Naturpark Nakskov Fjord

Naturpark Nakskov Fjord

Oplev Danmarks ø-rigeste fjord – et unikt naturområde med fascinerende udsigter, enestående dyreliv, overraskende kulturhistorie, skønne strande og den ikoniske badebro.

Bøtø Naturområde

Bøtøskoven

Oplev vilde heste, græssende kvæg og et unikt fugle- og insektliv! Du kan opleve vilde Konikheste og Skotsk højlandskvæg på nært hold. Hold øje med havørnen, der yngler i området og kig efter de sjældne sommerfugle Sort Ildfugl og Spejlbredpande 

Familie var ved strand

strande

Med Lolland-Falsters lange kystlinje, er der strand nok til alle. Strandene har det smukkeste, hvide sand, og de fleste strande er børnevenlige. I efteråret er strandene perfekte til en gåtur, eller du kan samle sten, slå smut og bare nyde udsigten over havet.

Hesnæs vandring

Naturområder

Sydhavsøernes storslåede natur er fuld af muligheder. Der er plads til action, men også fordybelse. Oplev de unikke naturparker og 600 km kystlinje til fods, på cykel eller på vandet!

Par cykler ved Nysted

Cykling

Med mere end 600 kilometer kystlinie er Lolland-Falster den perfekte cykel-destination. Der er timevis af smukke oplevelser på den tohjulede. 

Ravnsby Bakker

Vandring

Oplev storslået natur, smukke kyster, de lollandske alper - og kulturelle perler med vandrestøvler på. Lolland-Falster byder på mange smukke ruter for både den trænede hiker og for dig, der vil et par timer ud i det fri.

Nakskov Fjord kano/kajak

kano og kajak

Tag på en smuk rundtur på  kano- og kajakruterne  og få et særsyn på de danske sydhavsøers skønne natur med skove, strande, bakker og åbne vidder.

Maribo Sø Golfklub

golf

Besøg en af Lolland-Falsters 5 golfbaner, eller tag på Golf & Go’Nat ophold – et pakke der inkluderer golf på forskellige baner og overnatning på hyggelige hoteller til favorable priser.

Fiskeri til havs

fiskespots

Omgivet af vand på alle sider og med en kystlinje, der er over 600 km lang, er Lolland-Falster lidt af et lystfiskerparadis. Mange muligheder for både sø-, å- og fjordfiskere, ligesom vi har flere Put & Take søer.

Naturlandet app

Naturlandet app

Hent appen Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen. Du kan cykle, vandre, ride eller ro ved hjælp af ruterne i appen, og få spændende forslag til aktiviteter undervejs.

Se alle aktiviteterSe mere

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog

Del dine øjeblikke: