Gå til indhold
Kajak i solnedgang

 

Foto:VLF

Hop med 
på bølgen

Lolland og Falster er omgivet med perfekt vand, hvis du vil fiske, bade, surfe, standup-padle eller tage en tur med kajakken eller kanoen i Guldborgsund. Du kan starte som nybegynder på surfskolen på Falster eller tage på kursus hos Hasselø Kajak og Mærk Outdoor

Farø surfing

Surfspots

Om du er kitesurfer, windsurfer eller foretrækker SUP, har Sydhavsøerne et hav af muligheder for både nybegyndere og øvede.

Nakskov Fjord kano/kajak

Kano og kajakruter

Tag  på en smuk rundtur på kano- og kajakruterne og få et særsyn på de danske sydhavsøers skønne natur med skove, strande, bakker og åbne vidder.

Naturlandet app

Naturlandet app

Hent appen Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen. Du kan cykle, vandre, ride eller ro ved hjælp af ruterne i appen, og få spændende forslag til aktiviteter undervejs.

Kite surfing

Surfcenter Falster

En af Danmarks første kite- og windsurf skoler med over 20 års erfaring. Tilbyder kurser på alle niveauer - introkursus, grundkursus, private timer og udlejning.

Havnens Dag Vild Med Vand børn i kanoer

Udlejning og kurser

Hvis du ikke selv har medbragt udstyr til kano- eller kajakturen, så kan du leje det flere forskellige steder på Lolland-Falster. Der er også gode muligheder for at få et kursus, hvis du er ny på vandet.

Hasselø Kajak aftentur ved solnedgang

Hasselø kajak

Hasselø Kajakskole arrangerer guidede ture i kajak- og kano rundt om Falster og hele Lolland. Udgangspunktet er det smukke Guldborgsund, hvor man fra kajakken kan nyde udsigten til hovedbyen, Nykøbing Falster og det skønne naturområde.

Highlights på Lolland-FalsterSe mere

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
Turistkatalog

Del dine øjeblikke: