Gå til indhold
©  Foto:

Mærk Experience

SUP aktiviteter i alle afskygninger – få de sjoveste oplevelser på vandet sammen med venner, familie eller kolleger.

Masser af SUP (Stand Up Paddle) muligheder...

  • Lej et SUP board og kast dig ud i bølgerne på egen hånd.
  • Book et introkursus i SUP og få undervisning af en instruktør.
  • Book en turleder til en SUP SAFARI oplevelse i nogle af Danmarks smukkeste naturomgivelser langs kysterne på Lolland-Falster.

SUP introkursus

Alle kan deltage på et SUP introkursus og få en både sjov, lærerrig og aktiv oplevelse på vandet. Du guides i de vigtigste teknikker, så du er bedre rustet til en tur i bølgerne på et SUP board.

Vi kan love dig sommerens sjoveste og mest aktive oplevelse på Marielyst strand, præget af hygge og fællesskab. Du bliver undervist af uddannede instruktører i generel brug og håndtering af SUP board og udstyr. Du får også introduktion til padle- og balanceteknik samt vand og vejrforhold, så du føler dig mere tryg på SUP boardet og i vandet.

SUP Safari

Tag med Mærks turleder på eventyr og oplev den smukke natur på nært hold, mens du padler dig frem på et SUP board langs Lolland-Falsters kyster.

Du får en helt unik tur-oplevelse for hele familien eller med din partner, når de smukke kyster glider langsomt forbi med tid til at dvæle ved indtrykkene undervejs. På turene kan du være heldig at se marsvin, sæler eller landets største rovfugle, havørnene. Der er også tid til sjove og udfordrende SUP aktiviteter, hvor du med garanti ender med en tur i vandet! Et yndet udflugtsmål er Naturområdet Guldborgsund, der strækker sig ad og langs det smalle sund mellem Lolland og Falster fra Østersøen i øst til Smålandsfarvandet i vest. Området byder på et rigt og varieret landskab med brede strandenge, skov og opdyrkede arealer.

Sundet og småøerne, hvoraf en del er udlagt til fuglereservater, er yndede yngleområder for store fugleflokke. Og de omkringliggende arealer rummer et rigt dyreliv.

Kurser og turer gennemføres af uddannede instruktører og turledere med stor vægt på tryghed og sikkerhed.

SUP skolen er åben hele året.

Find mere information og book på maerkexperience.dk.