©  Foto:

Marielyst Strand

Tag familien med til en af Danmarks bedste badestrande og få en oplevelse i den dejligste ferieby, Marielyst.

Oplevelser på stranden året rundt

Langs Marielysts smukke, hvide sandstrand og ved de vilde klitter er der gode bademuligheder, både for sommer- og vinterbadere. Dagen ved stranden kan bruges med ren afslapning i solen, sjove spil og ikke mindst på at bygge et smukt sandslot. Da vandet er lavt og roligt, kan familiens mindste nemt og uden bekymring pjaske rundt i vandkanten om sommeren. Om sommeren er der opsat badebro på stranden.

Stranden ved Marielyst er året rundt et dejligt sted at tilbringe dagen. På diget, der strækker sig langs klitterne og stranden, er der gode muligheder for dejlige gå- eller cykelture. Langs diget er der opsat flere bænke, som giver god anledning til at sætte sig og nyde udsigten ud over det glitrende blå vand.

Byen ved stranden

Ikke langt fra stranden ligger centrum af feriebyen, hvor familien kan dyste i minigolf efter en hyggelig dag ved stranden. På torvet i Marielyst er der et stort udvalg af is butikker, restauranter, cafeer og butikker.

Området omkring Marielyst byder på en væld af oplevelser og aktiviteter. Mangler strandferien lidt action tilbyder Surfcenter Falster kurser og undervisning i SUP (Stand up paddle), kite- og windsurfing. Mens Marielyst Gokart & Paintball Center har et væld af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Hos Golf & Fun Park kan hele familien tilbringe mange timer med at dyste i de mange forskellige forlystelser og baner.