VisitLolland-Falster

Golf & Fun Park

Danmarks største familie golfpark!

Sjov for hele familien i Danmarks største familie golfpark.

Golf & Fun Park i Marielyst er et slaraffenland af sjove aktiviteter, hvor tiden flyver afsted. Her kan hele familien komme ud og røre sig, mens i spiller og leger.

Golf i alle afskygninger

I Golf & Fun Park kan du spille mange variationer af golf; 9 og 18 hullers Adventure minigolf på en superflot bane med søer og vandløb, fodboldgolf, frisbeegolf, håndboldgolf, japansk parkgolf og ikke mindst den overdækkede driving range, hvor du kan sende golfbolde afsted med ”100 i timen”.

Den naturskønne bane, der bruges til fodbold-frisbee og håndboldgolf er 2 km lang og dermed Danmarks længste.

 

Bumperball, baseball og segway

Har du prøvet at spille fodbold iført en oppustelig Bumperball? Med den kan du spille fodbold, bumpe ind i dine venner og trille rundt på banen. Det er hamrende sjovt! Du kan gå en tur i baseballburet og hamre bolde afsted med op til 105km i timen. Du Kan også spille fodboldpool eller tag en tur på de sjove segways.

Også for de små

For de små har Golf & Fun Park en fin westernby med guldgravning og tipi, en dejlig legeplads med trampolin, bumper boats, el-biler og aktivitets hus. Når I ikke kan mere, er det tid til en forfriskning i skyggen på den overdækkede terrasse eller havestue, hvor I kan købe is, mad og lidt at drikke eller nyde jeres medbragte mad og bruge stedets grillpladser.

I foråret 2020 åbner vi Lolland-Falsters første Paddel-tennis bane, en mellemting mellem squash og tennis, et spil for hele familien. Vi får også en sjov Putter-maskine,  hvor  hele familien kan være med.

 

Golf & Fun Park er et alletiders sted til en sjov dag.