©  Foto:

Mærk Outdoor

Hvad enten du er til kano, kajak, SUP eller MTB, tilbyder Mærk autentiske outdoor oplevelser i harmoni med naturen.  

 

Mulighed for et væld af naturoplevelser og outdoor aktiviteter:

  • Lej et SUP board og kast dig ud i bølgerne på egen hånd.
  • Lej en MTB og oplev kyst og vand, skov og strand, mens du tramper i pedalerne.
  • Book et introkursus i SUP eller MTB og få undervisning af en instruktør.
  • Book en turleder til en kano, kajak, MTB eller SUP oplevelse i nogle af Danmarks smukkeste naturomgivelser langs kysterne på Lolland-Falster i Guldborgsund og Naturpark Maribosøerne.

MTB eller SUP introkursus

Alle kan deltage på et MTB eller SUP introkursus og få en både sjov, lærerrig og aktiv oplevelse på vandet eller i skoven. Du guides i de vigtigste teknikker, så du er bedre rustet til en tur i bølgerne og i nærområdets terræn.

Vi kan love dig sommerens sjoveste og mest aktive oplevelser på Marielyst strand og i nærområdet, præget af hygge og fællesskab. Du bliver undervist af uddannede instruktører i generel brug og håndtering af MTB, SUP board og udstyr. På SUP board får du introduktion til padle- og balanceteknik samt vand og vejrforhold, så du føler dig mere tryg på SUP boardet og i vandet. På MTB introduceres du til bremseteknik, så du med simple og enkle redskaber kan kontrollere din fart. Grundposition gennemgås, så du bliver i stand til at køre trygt og sikkert i mere krævende terræn. Kurset har fokus på at skabe en tryg og behagelig introduktion til MTB, så du får de bedste oplevelser i det fri.

På opdagelse i naturen

Tag med Mærks turleder på eventyr og oplev den smukke natur på nært hold, mens du padler dig frem i kano, kajak eller på et SUP board langs Lolland-Falsters kyster. Eller tramper i pedalerne ved Naturpark Maribosøerne.

Du får en helt unik tur-oplevelse for hele familien eller med din partner, når de smukke kyster glider langsomt forbi med tid til at dvæle ved indtrykkene undervejs. På turene kan du være heldig at se marsvin, sæler eller landets største rovfugle, havørnene. Der er også tid til sjove og udfordrende aktiviteter, og du har næsten garanti for at ende med en tur i vandet! Et yndet udflugtsmål er Naturområdet Guldborgsund, der strækker sig ad og langs det smalle sund mellem Lolland og Falster fra Østersøen i øst til Smålandsfarvandet i vest. Naturpark Maribosøerne, der siges at være Danmarks mest ø-rige søer, elsker vi også at benytte til vores ture. Områderne byder på et rigt og varieret landskab med brede strandenge, skov og opdyrkede arealer.

Søerne, sundet og småøerne, hvoraf en del er udlagt til fuglereservater, er yndede yngleområder for store fugleflokke. Og de omkringliggende arealer rummer et rigt dyreliv.

Kurser og turer gennemføres af uddannede instruktører og turledere med stor vægt på tryghed og sikkerhed.

Aktiviteter kan bookes hele året.

Find mere information og book på maerkoutdoor.dk.