©  Foto:

Hasselø Kajak

Tag på tur i havkajak og oplev Lolland-Falster fra vandsiden. 

Kajakskole med guidede ture
Hasselø Kajakskole arrangerer guidede ture i kajak rundt om Falster og hele Lolland. Udgangspunktet er det smukke Guldborgsund, hvor man fra kajakken kan nyde udsigten til hovedbyen, Nykøbing Falster, og det skønne naturområde.

Kajakskolen tilbyder også kurser for begyndere og let øvede kajakroere, der gerne vil forbedre deres teknik, mens de mærker de gyngende skvulp fra bølgerne.

Andre naturoplevelser fra vandet
Lolland-Falster har 600 km kyststrækning med åbent hav, smalle sunde samt store, smukke søer, så der er garanti for en varieret oplevelse, hvis man har sin kajak eller kano med på ferie. Hasselø Kajakskole åbner alle de smukke steder for kajakroerne.

Blandt andet byder Naturpark Maribosøerne på en smuk oplevelse med et rigt dyreliv med flere ynglepladser for fugle og med Maribo Domkirke som kulisse i baggrunden. Nord for Lolland er der mulighed for et se marsvin og sæler, mens kajakken eller kanoen bevæger sig gennem vandet. Ved Lollands kyst kan også det idylliske herregårdslandskab skimtes flere steder.

Efter turen hos Hasselø Kajakskole kan man selv tage turen rundt om Lolland-Falster og finde shelters, campingpladser eller lokale B&B’s direkte ud til kysten. Find også inspiration til den næste kajak- eller kanotur på Naturlandets app, der giver forslag til alle områdets naturskønne ruter.