Fejø, far og søn sidder på badebro

 

Foto:Niclas Jessen

Ø-hop i
smålandsfarvandet

Tag på ø-hop i smålandshavet og oplev Askø, Lilleø, Fejø, Femø og Vejrø - små øer med stor sjæl og charme. Glæd dig til at spejde ud over smålandsfarvandet og nyde de lokale råvarer. Ø-livet får dig ned i gear.

Autentiske øer

Fejø familie går i frugtplantage

Fejø

Drømmer du om en fredelig ø-ferie, så er Fejø et rigtigt godt valg! På den lille perle, der ligger bare 15 minutters sejlads fra Kragenæs på Nordlolland, er der både stor natur, idylliske småbyer og en meget imødekommende befolkning. Øen er kendt for sin lækre frugt, perlende cider og velsmagende vin.

Femø Strand Sletterspidsen

Femø

Femø er nok mest kendt for sin årlige jazzfestival, men den bakkede ø midt i Smålandsfarvandet har meget andet at byde på. Fx en masse natur og smukke udsigter, gamle frugthaver, en hyggelig kro og lystbådehavn og et virvar af stier og snoede småveje. Og sidst men ikke mindst en meget gæstfri og imødekommende befolkning!

Vejrø Fyrtårn

Vejrø

Du er inviteret til en autentisk oplevelse. Vejrø er et enestående, regenerativt projekt, der indgyder til at stoppe op og prioritere nærvær og fordybelse for dig selv, og dem du er sammen med.

Apple Flower Festival Askø-Lilleø børn på traktor

Askø - Lilleø

25 minutters sejlads fra Bandholm ligger Askø som tager imod fra den idylliske lille havnefront. Der sænker sig en ufattelig ro med det samme og øen skaber rammen for afslapning væk fra hverdagens stress. 

Kernegaarden æbler

Æbleøerne

Ø-hop på Æbleøerne tager dig ud på havet og ind i et univers af gastrooplevelser. Æbleøerne byder på æbler, lokale produkter og gastrooplevelser ad libitum.

Naturlandet app

Naturlandet app

Hent appen Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen. Du kan cykle, vandre, ride eller ro ved hjælp af ruterne i appen, og få spændende forslag til aktiviteter undervejs.

Highlights på Lolland-FalsterSe mere

Andre oplevelser

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog