©  Foto:

Shelterplads - Gedser Lystbådehavn

I et uforstyrret hjørne af Gedser Lystbådehavn finder du denne fine shelterplads, kun få meter fra Østersøens brusende bølger.

Pladsen består af to rummelige sheltere med plads til 5 personer hver, og teltplads med plads til op til 15 personer.

Shelterpladsen ligger væk fra det meste af havnens aktivitet, så der er fred og ro på pladsen. Teltpladsen ligger centralt på lystbådehavnen, ved den store grillplads. Hvert år får havnen tusindvis af besøgende fra både ind- og udland, og derudover bliver området ofte benyttet af de lokale, som nyder den smukke udsigt og hyggelige stemning. Pladsen består af to rummelige sheltere, og en stor teltplads. Der er gode faciliteter til rådighed i turistsæsonen, med mulighed for brusebad og tøjvask mod gebyr. 

Området ved Gedser Lystbådehavn indbyder til familiehygge! Der er en stor legeplads og boldbane direkte ved grillpladsen, så de voksne let kan holde styr på tropperne efter aftensmaden. Der er flere skønne badestrande i området, og spændende spisesteder som for eksempel Restaurant Najaden og Toldcafeen. Der er mulighed for indkøb hos Dagli’ Brugsen, cirka 1 km fra lystbådehavnen.

Læs mere om Gedser Lystbådehavns shelter- og teltplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app

 

Del dine øjeblikke: