Sakskøbing

Byen, der smiler, ligger smukt ved bunden af Sakskøbing Fjord. Sakskøbings historie går tilbage til 1200-tallet, hvor en nærliggende landsby bar navnet Saxtorb. Byen har et hyggeligt bymiljø med mange specialforretninger, og den gamle købstad fremstår i mange henseender som en moderne by.

Sakskøbing Fjord

Sakskøbing Fjord er ca. 4 km. lang og skærer sig gennem landskabet forbi fjordenge, løvskove, marker og private villahaver. Yderst ligger Oreby Slot, sammen med Oreby Mølle og Oreby Gl. Kro.

Sakskøbing Madhus

Sakskøbing Madhus er et udstillingsvindue af lækre, lokale råvarer og produkter fra Lolland, Falster og Møn. Du kan også få lidt godt til ganen i caféen.

Lokale Smagsoplevelser

Lolland-Falsters muld er rig og afgrøderne der vokser heri er fantastiske. Der er mange små og store producenter, bønder og forarbejdere som eksperimenterer og skaber smagsoplevelser man sent vil glemme.

Kunstnere og kunst

Kunst kan findes i alle afskygninger og for alle slags smag - både i naturen, på små gallerier og i bybilledet. Se også endnu flere muligheder på www.den-lille-turisme.dk