Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Saxkjøbing

Få et uforglemmeligt ophold på det charmerende Hotel Saxkjøbing på det gamle torv i hjertet af Sakskøbing.

Hotel med charme
Siden 1827 har Hotel Saxkjøbing været som en rolig oase, væk fra hverdagens travle liv, hvor tiden går langsommere med plads til fordybelse. I 2018 blev hotellets historiske bygninger nænsomt restaureret, og hotellet har beholdt sin ånd med de charmerende, skæve vægge og de knirkende gulve.

Når man træder ind på hotellet, bliver man mødt af den hjertelige varme fra de gamle bygninger, der rummer restaurant, lounge, festsal og gårdhave. Hotellet har fundet en fin balance med moderne faciliteter i de historiske bygninger. 

Et gastronomisk univers
I restauranten kan man nyde et mindeværdigt gourmetmåltid fra Claus Meyers køkken, der viser sig som et gastronomisk udstillingsvindue for de lokale råvarer og producenter på Lolland-Falster. Menukortet er gennemsyret af særligt udvalgte lokale råvarer af høj kvalitet.

Økologi er en vigtig ingrediens, og friskheden i de nyhøstede grøntsager giver madoplevelser ud over det sædvanlige. I dagtimerne kan man også besøge den lille gårdbutik og købe en række af de samme ingredienser, som køkkenchefen har i sit sortiment.