Knuthenborg Safaripark

 

Foto: BLF

Tag på safari
i Knuthenborg

Oplev tigre, giraffer, elefanter, aber og ulve fra din egen bil i Knuthenborg Safaripark. I Lollands berømte dyrepark er du på første parket til både de små og store dyr på savannen. Sov i hytter med panoramavinduer til tigerne. Prøv Europas stejleste vandrutchebane i Limpopoland og mød fortidens giganter i dinosaurskoven.

Helt tæt på

Fortidens Giganter

fortidens giganter

Kom med på en tidsrejse fra permtiden og ind i dinosaurens tid. Oplev Europas mest komplette udstilling af permdyr og kulminationen: Den frygtindgydende Big Joe.

Tigerskoven

Tigerskoven

Tigerskoven er Europas vildeste tigeranlæg. Her kan I følge tigrenes liv på nærmeste hold.

Dinsaurskoven

Dinosaurskoven

Mød fortidens giganter i den smukke squoia-skov. Dyrenes bevægelser og lyde er ekstremt livagtige!

Spis på savannen

spis på savannen

Der er noget for enhver smag; om det er et velsmagende stjerneskud eller en Knuthenborg-pølse lavet på lokale bæredygtige råvarer, eller surdejspizzaer og saftige burgere.

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg camp

Overnatning i de historiske huse eller tag en nat i et luksus safari-telt.

Limpoland

Limpopoland

Prøv Danmarks fedeste familierutsjebane og Europas stejleste vandrutsjebane. 

Mød dyrene

Mød Dyrene

© Knuthenborg Safaripark

Fortidens Giganter

Foto:Knuthenborg Safaripark

Kom med på rejsen

Vi er 299 mio. år tilbage i tiden på superkontinentet Pangea. I vandet. Langsomt, i de seneste millioner af år, er det begyndt at krible langs bredden. Padder med fiskelignende kroppe har udviklet primitive ben i forsøget på at møve sig op af vandet. Guldsmede på størrelse med krager begynder at flyve omkring. Tusindben så lange som biler pibler rundt på jorden. Nu lykkes det endelig den 200 kg. tunge dræber Dimetrodon og andre store dyr at komme op på land. Vi er i permtiden.

Tigerskoven

Foto:Knuthenborg Safaripark

mød den sibirske tiger

Den nye tigerskov åbnede d. 1. juni 2021, hvor den første pensionerede cirkustiger i Knuthenborg Safaripark, Keni, og fire andre tigre nu bor. Knuthenborg Safaripark har sammen med Dyrenes Beskyttelse og med støtte fra QATO Fonden designet et tigeranlæg, der huser en pensioneret cirkustiger fra Spanien og på sigt skal huse andre såkaldte ’rescue-tigere’. Anlægget bliver det største af sin slags i Europa, hvor tigerne skal leve ude hele året.

Dinsaurskoven

Foto:BLF

den vildeste i Europa

I den smukkeste skov af kæmpe sequoia- og cyprestræer oplever I fortidens kæmper næsten lyslevende – selv øjnene bevæger sig! Vores Dinosaurskov er den vildeste i Europa. Her møder I alle de vilde dinosaurer lige fra den vilde T-rex og til Danmarks største dinosaur – en hele 47 meter langhals..

Spis på savannen

Foto:Knuthenborg Safaripark

lækker mad til enhver smag

Lad madpakken blive hjemme. I Knuthenborg Safaripark er der stor fokus på bæredygtighed – også for vores spisesteder i form af lokale og hjemmedyrkede råvarer og økologiske muligheder. Vi bruger genanvendelige kopper, har vegetariske og veganske valgmuligheder mv. Der er noget for enhver smag; om det er et velsmagende stjerneskud eller en Knuthenborg-pølse lavet på lokale bæredygtige råvarer, eller vores nye surdejspizzaer og saftige burgere.

Knuthenborg Safaripark

Foto:BLF

Kom HELT tæt på

Dagen er fyldt med oplevelser med dyrene, men når parken lukker for dagsgæster, får I en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Nyd de lækre måltidskasser på terrassen og som dessert kan I besøge elefanternes inde-område og komme helt tæt på de store dyr. Hvis I har lyst til flere vilde oplevelser, kan I gå en tur i Dinosaurskoven i skumringen og se om dinosaurerne vågner – hvis I tør?

Limpoland

Foto:Knuthenborg Safaripark

Vildt sjov for alle

Limpopoland er det kæmpe store forlystelsesparadis midt i Nordeuropas største safaripark! Her er aktiviteter og forlystelser til timevis af sjov – og så er alle aktiviteter gratis, når entréen først er betalt. Limpopoland rummer desuden café, spisesteder og Informationen. Læs mere om Limpopolands aktiviteter her – og glæd dig!.

Se alle vores oplevelserSe mere

Find mere inspiration

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
turistkatalog