©  Foto:

Art & Design

I Art & Design bolighus og showroom er der mulighed for at gå på opdagelse og finde inspiration til indretningen. Her findes et velassorteret udvalg af de største danske designere.

Art & Design er et boligunivers med både fysisk butik og webshop. Bolighuset er beliggende i Nykøbing Falster. Her findes et af landets flotteste udvalg af møbler, belysning og diverse interiør accessoires skabt af de største og mest populære danske designere. Både bolighuset og webshoppen er således fyldt med noget af det lækreste, som dansk design har at byde på. Uanset om man er på jagt efter Arne Jacobsen, Montana, Le Klint eller måske HAY, finder du det her hos Art & Design.

Evigt foranderlige boligmiljøer
I bolighuset og showroomet er der mulighed for at gå på opdagelse og finde inspiration til indretningen. Designernes udtryk spænder vidt og bredt, men der er rig muligheder for at kombinere de forskellige designprodukter på kryds og tværs. Alle boligmiljøer i showroomet forandres løbende, så der gang på gang kan finde nye og spændende kombinationer til indretningen. Art & Design byder gerne på en dejlig kop kaffe, som kan nydes på turen rundt i butikken.

Del dine øjeblikke: