©  Foto:

Bandholm Badehotel – Møder & Konferencer

På Bandholm Badehotel går business og fornøjelse op i en højere enhed. Det historiske hotel emmer af nostalgi og charme, med smukke, klassiske lokaler, havets ro og idyllisk natur lige uden for dørene.

Bandholm Badehotel er ideelt som konferencecenter med beliggenhed 1,5 time fra København og kun 15 minutter fra Rødby-Puttgarden overfarten.

Hotellet har mødefaciliteter til op til 150 personer i den store sal, samt møde- og grupperum med plads til mellem 4 og 45 personer. Hotellet har 43 nyrenoverede værelser og er anerkendt for sit køkken med lokal gastronomi i topklasse.

I 2023 har Bandholm Badehotel sågar opdateret alle møde- og konferencefaciliteter, og udvidet det store udendørsområde ved vandkanten med vildmarksbade med saltvand og saunaer. Derfor har I også de helt rette rammer til afslapning efter endt møde eller konference.

Bandholm Badehotel udvider i 2023 desuden med Brasserie Alba, så I selv kan vælge, om I skal have gastronomi fra øverste hylde fra den anmelderroste Restaurant Essence eller a la carte-retter fra Brasserie Alba.

Der er rige muligheder for oplevelser på det naturskønne Lolland-Falster, med Møn og Sjælland tæt på og med Knuthenborg Safaripark som nabo.

Bandholm Badehotel tilbyder et væld af teambuilding-events lige fra vandski til Ferrari-kørsel. Kontakt hotellet på +45 5475 5476 eller info@bandholmbadehotel.dk for at komme i dialog med eventkoordinator og få inspiration til at planlægge det næste møde eller konference.