Bandholm Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Havnegade 37

4941 Bandholm

Bandholm Hotel ligger smukt og idyllisk på Lollands nordkyst med udsigt over Smålandshavet, tæt ved Knuthenborg Safaripark. Det klassiske hotel fra 1886 er nyrestaureret i den oprindelige engelske palæstil og ligger i den lille, hyggelige havneby Bandholm med gule bindingsværkshuse og gamle pakhuse. Ønsker du at nyde en herlig sommer badehotels ferie, så er Bandholm Hotel et skønt udgangspunkt for afslapning og velvære - dog udelukker det ikke et besøg i vinter perioden, da Bandholm Hotel er blandt nogle af Danmarks få vinteråbne badehoteller.

Tæt på hotellet ligger havnen med færge til småøerne Askø/Lilleø, samt en hyggelig, gammel badeanstalt med Danmarks varmeste badevand. Foran hotellet er en lille perron, hvorfra der i sommerhalvåret går veterantog gennem skoven til Maribo. 

Hotellet har 45 lyse og velindrettede hotelværelser, hvoraf 7 er med havudsigt. 

Wellness 
Bandholm Hotels populære wellness byder på et væld af spa-, massage- og skønhedsbehandlinger til krop og sjæl. Derudover tilbyder Bandholm Wellness også terapeutisk dybdemassage, som løsner op for spændinger og frigør affaldsstoffer i kroppen og aktiverer kroppens egen evne til at restituere og helbrede sig selv.

 

Adresse

Havnegade 37

4941 Bandholm

Facilities

Bar

HORESTA

★★★★

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Fitness room

Hund tilladt

Mødefaciliteter

WiFi

Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster