©  Foto:

Bellinge House – Bed and Breakfast

Hjertelig velkommen til Bellinge House B&B og wellness, hvor luksus, velvære og naturlig skønhed går hånd i hånd for at skabe den ultimative wellness-oplevelse.

Bellinge House er en eksklusiv Bed & Breakfast, som ligger på Østfalster mellem Nykøbing F. og Stubbekøbing. Stedet ligger omgivet af flot natur og indbyder til total afslapning og velvære. Som gæst på Bellinge House kan du også nyde økologisk morgenmad samt in-house middage.

Bellinge House ligger blot 2 km fra slottet Corselitze og i umiddelbar nærhed af cykelruten Berlin - København. Hvis du er på udkig efter en dejlig sandstrand, kan den nærliggende Tromnæs strand nås på blot 4 minutter i bil eller 12 minutter på cykel. Hvis golf er mere din stil, så er både Nykøbing Golfklub og Falster Golfklub kun 8 km væk.

Værelser og faciliteter

Værelserne på Bellinge House tilbyder en bred vifte af muligheder. Der er 10 værelser fordelt på grundplan og første sal i hovedbygningen. Du kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, 3-sengsværelser og 4-sengsværelser, og der er endda mulighed for en ekstra opredning på flere af værelserne.

Faciliteterne på Bellinge House sikrer, at du har alt, hvad du behøver for et behageligt ophold. Alle værelser har nem adgang til 3 separate badeværelser med bad og toilet samt et badeområde i stueetagen med 4 badebåse og 4 toiletter. Stueetagen byder desuden på en stor fællesstue med køkken, spiseplads, sofa og tv. Her har du mulighed for at tilberede dine egne måltider, opbevare mad og drikkevarer i køleskabet og slappe af. Der er også en stor terrasse med spiseplads, der er udstyret med kulgrill og gasgrill.

På første sal finder du et lille køkken med diverse udstyr. Her er der en spiseplads og et hyggehjørne med TV.

Wellness og events

Bellinge Houses wellness-klinik tilbyder en bred vifte af både wellness- og alternativ medicin-behandlinger. Du kan nyde massage, ansigtsbehandlinger, akupunktur, cupping og meget mere. Der er også en havesauna og et vildmarksbad, hvor du kan forkæle dig selv og slappe af. Der arrangeres desuden forskellige events, herunder de populære yoga-, brunch- og sauna-events.

Det skal også nævnes, at Bellinge House er en del af Bellingegård, hvor du finder smukke hestefolde. Du er mere end velkommen til at hilse på hestene og nyde deres selskab.