Gå til indhold
©  Foto:

Bellinge House – Bed and Breakfast

Bellingegård er en herregård, som er beliggende på Østfalster midt mellem Nykøbing Falster og Stubbekøbing i smukke omgivelser nær skov og strand. Bellingegård ligger 2 km fra slottet Corselitze og i umiddelbar nærhed af cykelruten Berlin - København.
Den nærliggende Tromnæs strand er en dejlig sandstrand, og den kan nås på 4 min. med bil og 12 min. på cykel.
Nykøbing Golfklub og Falster Golfklub ligger begge i en afstand af 8 km.

Værelser
Der er 15 værelser i grundplan og på første sal i hovedbygningen. Der er både enkelt,- dobbelt,- 3 sengs og 4 sengsværelser med mulighed for en ekstra opredning i flere af værelserne.

Faciliteter
Der er fra alle værelser let adgang til 2 badeværelser med i alt 4 brusekabiner og 4 toiletter.
I stueetagen er der en stor fællesstue med køkken, så der er mulighed for selv at lave mad. I umiddelbar tilknytning hertil er der en stor terrasse med spiseplads udstyret med kulgrill og gasgrill.
På første sal er der et lille køkken med diverse udstyr. Her er der en spiseplads og hyggehjørne med TV, video- og DVD-afspiller samt diverse morskabsspil.

I stueetagen er der adgang til et stort billardbord, bordtennis, elektronisk dart samt fodboldspil. Der er gratis WI-FI.
Den parklignende have byder på mulighed for at spille fodbold, badminton, kroket og hoppe på trampolin. For børnene er der et legetårn med gynger og rutsjebane samt et badebassin.

Der er udlån af cykler, og mulighed for at leje en ridehest, da Bellingegård tillige huser en rideskole. Du kan også medbringe din egen hest og få den på fold. Prisen er 100 kroner pr. nat. Hunde er velkomne til en pris á 50 kroner pr. nat. Parkering er gratis og du kan oplade din Tesla eller anden el-bil. Kommer du på cykel, kan vi tilbyde indendørs parkering samt opladning af el-cykler.

Hjertelig velkommen til Bellingegård.

Del dine øjeblikke: