©  Foto:

Fuglsang Herregaard

I mere end et århundrede var Fuglsang Herregaard et refugium for danske billedkunstnere og komponister. I dag fremstår godset som et intakt herregårdshjem, hvor historiens vingesus mærkes i de fredede bygninger og det smukke landskab.

Med hjælp fra en række fonde har Det Classenske Fideicommis genskabt dette enestående center for videnskabelig fordybelse og tankeudveksling. Samtidig er der åbnet for at give private gæster mulighed for at opleve dette stykke danmarkshistorie. Det er muligt at overnatte eller spise et gourmetmåltid i Restaurant Viggo N.

Fuglsang Herregaards hovedbygning er en 1-fløjs med korte sidefløje, bygget i røde sten med tegltag og kamtakkede gavle. Der er imponerende, vandfyldte voldgrave på 4 sider. En sti fører til 'Skejten', et naturområde ved Guldborgsund med sjælden flora og fauna.

Parken er åbent for alle året rundt.

Med et besøg på Fuglsang Herregaard og Fuglsang Kunstmuseum er du garanteret storslåede oplevelser. Fuglsang er et højdepunkt i enhver ferie på Sydhavsøerne, hvad enten du er på udkig efter noget af Danmarks smukkeste natur eller er interesseret i prisvindende kunst.