©  Foto:

Fuglsang Herregaard Konferencefaciliteter

Lad naturen og Fuglsang Herregaards smukke lokaler være centrum for jeres næste arrangement. Når det drejer sig om at finde ro og fokuserer, er det godt at komme ud af de vante omgivelser. På Fuglsang kan i nyde naturen og vores smukke lokaler, finde ny inspiration og tage en pause fra hverdagen

Fuglsang musiksal danner en smuk ramme om jeres konference og kan rumme op til 100 personer. Der er desuden masser af plads til at koble af i pauserne – enten i de tilstødende smukke stuer eller i den store og velplejede herregårdshave. Musik- og konferencesalen er udstyret med alt relevant it- og præsentationsudstyr: Wi-Fi, projektor, whiteboard, flipover samt lydudstyr.

Du kan desuden booke vores to møde- og kursuslokaler, der er fuldt udstyrede med it faciliteter.

  • R. V. de Neergaards Billardrum rummer op til 26 personer og er udstyret med projektor, whiteboard, videokonference udstyr og flipover.
  • Arkitekt Carl Petersens rum rummer op til 12 personer og er udstyret med projektor, whiteboard og flipover

Fuglsang Herregaard håndterer al forplejning lige fra dagens 3 måltider til diverse forfriskninger i dagens løb.

Bliver det nødvendigt med overnatning, huser herregaarden op til 38 personer ved delte dobbeltværelser eller 19 personer på enkeltværelser. Fuglsang Herregaard kan være behjælpelig med at booke overnatning på de nærliggende hoteller om eventuelt manglende pladser.

Se muligheder: Møder, kurser & konference - Fuglsang Herregaard