©  Foto:

Galleri Matthies

Galleri Matthies bimler af kreativitet, unikke værker, samtaler om kunst og eksistens, håndbrygget øl, økologi og skaberånd. Frodigheden og spændvidden er stor. Kvaliteten er høj. Vi byder velkommen til 700 m2 med skiftende udstillinger, to arbejdende værksteder og mulighed for at følge værker undervejs

Du finder abstrakte og figurative malerier, skulpturer, keramik, metalkunst, fotokunst, smykker og lamper. Ligeledes inviteres du i Litteraturstuen, hvor 3 forfattere med noget på hjertet i forhold til eksistens, mening og bevidsthed udstiller deres bøger. Galleriet ligger med smukke bygninger midt i skøn natur tæt på Corselitze skoven og 8 km fra Marielyst.

Galleriet drives af Charlotte og Torben Grøhn Matthiesen, som selv bor på gården.  Det kan næsten altid besøges. Galleriet åbnede i 2019 og har lige nu 14 udstillere. Charlotte er billedkunstner og forfatter. Torben driver jorden omkring galleriet biodynamisk og huser Falster Bryglaug, hvor der brygges øl. Hvis du gerne vil høre mere om landbruget og brygningen, kan du lave en aftale med Torben inden ankomst. En stor drivkraft i galleriet er tillige Lis Ekmann. Lis er smykkekunstner, lampemager og maler ikoner.

Følger du os på de sociale medier, vil du blive inviteret til ferniseringer, foredrag og andre events. Her finder du også vores åbningstider og oplysninger om de aktuelle kunstnere. For mere info er du altid velkommen til at ringe til Charlotte 40158485 eller Torben 40158485 eller Lis 24422362

Se også vores hjemmeside som beskriver vores festlige ferniseringer med art talks, fællesskabende kunst, portrætmaling, oplæsning og meget mere.