site logo

Gedser Røgeri

Velkommen til Gedser Røgeri

Liflig - Hyggelig - Gæstfri

Delikatesserne, den maritime stemning og den personlige betjening er gode grunde til at besøge Gedser Røgeri. Det ved stamkunderne. 

Bygget op fra bunden
Gæstfriheden fejler ikke noget hos Hanne og Erik, der er værtsparret bag Gedser Røgeri. I sæsonen gør de klar tidligt om morgenen til at sælge og servere røgede delikatesser på røgeriets udendørsterrasser eller som mad ud af huset. Bestsellerne er den varmrøgede laks og de røgede grønlandske skal-rejer med forskellige krydderier. Derudover byder Hanne og Erik også på fem-seks forskellige røgede oste for ikke at glemme de røgede Bøtø-kartofler.

Gedser Røgeri blev bygget i 1972, men Hanne og Erik overtog først stedet i 2016. På det tidspunkt var det lille røgeri et gammelt hus af gasbeton, der mest af alt trængte til en kærlig hånd. Der lå et stort arbejde foran Hanne og Erik, før deres drøm om en butik og spisested med røgvarer og delikatesser kunne blive til virkelighed.

De gik i gang med en totalrenovering af røgeriet og fik lavet den svenskrøde træbeklædning til huset, så røgeriet kom til at passe til de andre bygninger på havnen. Derefter byggede Hanne og Erik først en udsigtsterrasse og senest en overdækket terrasse. Så selvom der altid er en frisk vind på havnen, kan man sidde i ly og læ, mens man nyder deres røgvarer. Suppleret med duften af det salte skumsprøjt fra Østersøen og den smukke udsigt er der lagt op til en unik oplevelse i vandkantsdanmark.

På glædelig gensyn i Gedser Røgeri.