Gå til indhold
©  Foto:

Godstedlund Hotel & Konference

I Naturpark Maribosøerne ligger Godstedlund Hotel & Konference, som huser Restaurant Thomas og Champagnebaren Gevir. Overnat i skønne omgivelser, eller besøg restauranten og indtag en skøn middag eller et glas champagne på terrasserne.
Hotellet er et voksenhotel (18+).

Godstedlund blev etableret i 2017 af Thomas og Esbern, som har skabt et elegant og hyggeligt sted at overnatte, spise og holde fest eller konference.
Godstedlund er resultatet af en varm dedikation til den gode smag, og det ses både i maden og i husets interiør og faciliteter.
Hotellet ligger med kort afstand til byerne Maribo, Sakskøbing, Nysted og Nykøbing, hvor der er mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud. Godstedlund ligger i Naturpark Maribosøerne og tæt på Søholt Storskov som er ejet af Aage V. Jensens Naturfond. Her er der rig mulighed for at se havørne og opleve den naturlige skov. Ligeledes er der ikke langt til seværdigheder som Ålevad voldsted og Højene, et levn fra bronzealderen.

Restaurant Thomas
I restauranten serveres en god solid morgenmad, og aftenkortet byder på det franske køkken, som varierer efter årstiden. Til maden tilbydes blandt andet vin fra den lokale vinmager Østergaard i Stokkemarke.

Gevir Champagnebar
Champagnebaren er den eneste champagnebar på Lolland og Falster. Faktisk skal man enten til København, Hamborg eller Berlin for at finde lignende. Her tilbydes blandt andre Moët & Chandon i flere udgaver, Ruinart, Dom Perignon, Veuve Clicquot og Krug. Gennem året er der specielle events og happenings i baren og på hotellets hovedterrasse.

Værelserne
Alle værelser ligger på første sal, med trappe. Her er der fælles bade- og toiletfaciliteter, som deles. På værelserne er der morgenkåber, badetøfler, vanity kits, kaffemaskine, internet og tv. Ligeledes er der minibarservice og roomservice.

Fest
Hotellet tilbyder smukke, eksklusive og idylliske rammer, uanset hvilken type fest der ønskes. Godstedlund sørger for alt, så man er i trygge hænder, når man enten vælger at afholde sin fest i Spejlsalen eller i Atelieret.
Læs mere om menuer, drikkevarer, pakker og meget andet på hotellets hjemmeside.

Møde og Konference
På hotellet er der 3-stjernet konferenceklassificering, som tilbyder to smukke mødelokaler. Ét har plads til 30 personer, og ét har plads til 80 personer. Der er mulighed for flere forskellige typer mødepakker, også med overnatning.

Bæredygtigt hotel
I arbejdet med at skabe hotellet har det fra begyndelsen været centralt at have fokus på grøn omstilling og bæredygtighed. Der benyttes derfor kun produkter, som er svanemærkede, Cradle to Cradle og Ecolabel.
Toiletpapir, ansigtsservietter og håndklædeark er skabt af genbrugte mælkekartoner. På fælles arealer er der sensorstyret lys, og toiletterne har vandsparer. Hotellet er med i DakaRefood-ordningen, så madrester bliver genanvendt til blandt andet biogas og servietter.

 

Del dine øjeblikke: