©  Foto:

Guldborg Camping

Guldborg Camping er en velholdt og idyllisk plads beliggende midt på Lolland-Falster i havnebyen Guldborg – centralt til seværdigheder og oplevelser i området og som campingferie-base perfekt!

Fredfyldt luxus i telt, campingvogn, autocamper eller hytte

Gæster i campingvogne og autocampere, hytter eller telte oplever grøn idyl, flotte faciliteter og høj service på pladsen med kun 118 enheder storslået fordelt over 3 ha land.

I servicebygningen er moderne komfort komponeret med billeder af kendte kunstnere. Opvasken og besøget i badeafdelingen er en fornøjelse.

Hytteferie fås til god pris i en af de velindrettede hytter med plads til 1-6 personer. I lavsæsonen er der derudover 4 for 3 tilbud både på campingophold og på hytteferie – reserver her.

Brug for en pause på turen til Sverige eller Tyskland? Med kun 4,5 km til E47 bydes der gerne på en enkelt overnatning. Nyd fred og ro mellem æbletræerne, tømning og tankning af vand inklusive, ligeledes Wifi og bad. Indkøbsmuligheder og tankstation findes blot 500 m fra pladsen.

Hunde er velkomne og har sjov på hundelegepladsen. Den tilgrænsende skov indbyder til lange gåture og måske fører vejen forbi Guldborgsund – det store fjordområde omkring pladsen, og det smukke landskab.

På Guldborg Camping finder børn naturligt ro. Der er masser af plads til leg og oplevelser på naturlig vis. I 2022 åbnes en gokartbane med Berg-gokarts på et hyggeligt område mellem flotte træer og buske. Der er også legeplads, svævebane, hoppepude, krolf, pétanquebane og sportsplads.

Der er mulighed for både korte og lange vandre- og cykelture i området – få gratis brochurer til de forskellige ture på campingpladsen.

Campingferie og seværdigheder i området hører sammen. Tag turen på 25 km til Marielyst med Danmarks bedste strand, til Knuthenborg Safaripark er der 20 km, til Nykøbing Falster med indkøb og museer, 18 km, til Nysted med sælsafari