Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

Foto: Visit Lolland-Falster
Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Adresse

Østre Allé 97

4800 Nykøbing F

Kontakt

E-mail:info@guldborgsundzoo.dk

Telefon:5473 2700

Vildt hyggelige familieoplevelser
I Guldborgsund ZOO & Botanisk Have kan du komme tæt på dyrene og se dem lige i øjnene og mærke Zoos vilde natur. Her er masser af naturskønne områder med sø, flotte plante- og dyreanlæg samt sjove aktiviteter for hele familien.

Sjove aktiviteter
I vores Børne-ZOO kommer I tæt på vores geder og æsler, som venter på at blive klappet af alle dyreglade børn og voksne. Er børnene til klatretårne, sus og fart så er store naturlegeplads stedet, hvor alle børn elsker at lege. I vores Dinohave kan du vandre 65 millioner år tilbage i tiden og få et spændende indblik i dinotiden samt opleve flotte magnolier. Prøv vores udfordrende klatrebane, kravl igennem hulen og mærk spændingen blandt store dinosaurer og andre glubske dyr.

Ta' børnene med på en vild opdagelse og mød vilde dyr
I Guldborgsund ZOO & Botanisk Have har vi mere end 80 dyrearter og en verden fuld af spændende planter. I kan f.eks. tage en tur i Regnskoven og oplev en spændende verden af dyr og planter. Hos pingvinerne kan man tage et undervandskig, og se dem ”flyve” af sted efter en sild. På Australske slette kan se i kænguruerne hoppe forbi jer. I kan komme helt tæt på vores frække dødningehoved aber, som har fuld fart på og holder øje med alt og alle.

Familie hygge i det grønne
Tag gerne madkurven med, haven har utallige hyggekroge, skyggefulde træer og naturskøn udsigt mod sø og skov. I butikken og Lamakiosken har du mulighed for at købe diverse drikkevarer og is eller måske en sjov souvenir.

Vi glæder os til at se dig!

Adresse

Østre Allé 97

4800 Nykøbing F

Facilities

Zoologisk have

Aktivitetsmuligheder for børn

Parkeringsplads for busser

Restaurant/Cafe

Medbragt mad tilladt

Børne zoo

Følg på:

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster