©  Foto:

Hideaway Vingård & Figenarboret

Økologisk kvalitetsvin, italiensk landkøkken, ophold, rundvisninger og picnic i vingård eller figenarboret.

På toppen af Fejø midt i øens smukkeste natur lyser Hideaway op i sine italienske farver og stil. Den stemningsfulde vingård er stedet, hvor tiden flyder ubemærket, mens man kan nyde omgivelserne, maden og vinene fra traktørstedet. Landstedet er et areal på 2,3 ha og rummer vineri, traktørsted, vinmark samt en af Nordeuropas største figensamlinger udplantet på friland. Herudover er der suppleret med hyggelige hytter til overnatning og middelhavsplanter, som korkeg, søjlecypres, magnolier og hørpalmer.

Frokost i traktørstedet
Stilen er det italienske landkøkken inklusiv delikate salater. Råvarerene er så meget som muligt økologiske råvarer fra lokalområdet. Spis måltidet i det smukke traktørsted eller på gårdspladsen under figentræerne.

En nat på Hideaway?
Bliv og forlæng herlighederne og atmosfæren i de lækre træhytter. Her kan du nyde et glas vin på terrassen om aftenen og vågne med udsigt til vinmarkerne.
Rondo-hytten bookes her.
Solaris-hytten bookes her.  

Picnic i vingården
Del en skøn frokostkurv i vingården eller mellem de smukke figener midt i naturen. Der er selvfølgelig en flaske af vingårdens egen vin med i kurven ud over italiensk charcuteri, salater, det bedste surdejsbrød mv.

Mark og vineri
Hvidtfeldt-Gundersen vine er håndlavede vine fremstillet skånsomt og med færrest mulige hjælpestoffer. Ved at give vinstokkene optimale vækstvilkår og et reduceret udbytte, er de naturligt stærke uden brug af pesticider eller gødning, og gæssene luger på bedste økologisk vis under stokkene. Vingårdens signaturvin er hvidvinen ”Gåsefod” fremstillet i Riesling Feinherb stil.

Rundvisning
Der arrangeres også rundvisninger gennem figenarboret og vinmark, hvor man bliver ført igennem vin- og figenavl helt tæt på. Mere info om rundvisning, picnic og frokost her.