©  Foto:

Kirkely Bed & Breakfast

Syd for Maribosøerne i landsbyen Vester Ulslev ligger denne Bed & Breakfast med adgang til have og kig ud over markerne.

Kirkely Bed & Breakfast råder over 3 værelser, og du kan enten booke dig ind på et værelse eller leje hele etagen som en lejlighed. Værelserne har fået navn efter byer på Lolland og hedder "Nysted", "Maribo" og "Nakskov".
Værelse "Nysted" har en dobbeltseng.
Værelse "Maribo" består af 2 enkeltmandssenge.
Værelse "Nakskov" er det største værelse, med 1 dobbeltseng, spiseplads og sofahjørne, som også kan blive til et sovehjørne. Så her er plads til en familie på fire - eller til færre personer, som sætter pris på lidt ekstra plads.
Alle værelser har adgang til et lille, men veludstyret, køkken og fælles spiseplads. Toilet og bad med brusekabine og non-touch armatur er også fælles. Værtinden Jeanne Jensen sætter en ære i at alt er rent, pænt og hyggeligt.
Gratis parkering, gratis wifi og tv på alle værelser.

Have, grill og hjemmelavede lækkerier 
Som gæst på stedet har man desuden adgang til haven og en grill. I haven er der både store træer, grøntsager, små stier, prydhave, bålplads og en masse hyggekroge. Her er også geder, og af deres mælk laver Jeanne ost, som serveres til morgenmad, hvor man i øvrigt også kan smage på marmelade lavet af havens bær og frugt samt æg fra hønsene, som også bor på Kirkely.
Fra lokationen er der kun omtrent en halv times kørsel til rigtig mange af Lolland-Falsters attraktioner, og hvis man er cykelturist vil man sætte pris på områdets små veje uden så megen biltrafik. Hvis man vandrer eller cykler, tilbyder Kirkely Bed & Breakfast forplejning ud over morgenmad, dog kun ved forudgående aftale.        

 

 
 

Del dine øjeblikke: