©  Foto:

Restaurant Skipperly

Restaurant Skipperly sætter rammen for en eksklusiv aften. Oplev kulinariske kreationer, der forfører sanserne, ud fra konceptet jord til bord med bæredygtighed i fokus. Når solen skænker os sin tilstedeværelse i sommermånederne, kan du nyde den behagelige atmosfære på vores terrasse under åben himmel.

Skipperly er vores gastronomiske værksted – en restaurant med kulinarisk sjæl, åben pejs og glimtende havudsigt. Her oplever du øens bæredygtige landkøkken, baseret på økologiske råvarer fra blandt andet øens egenproduktion og fra lokale producenter.

Uanset hvor du bor på øen, vil Skipperly være dit gastronomiske hjem – morgen, frokost og aften. I det åbne køkken huserer restaurantens ildsjæle. Da køkkenet er baseret på de råvarer, der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen og tilberedt med kærlighed og kreativitet.

Smagen af Vejrø er noget, som mange gerne vil opleve igen. Derfor kan du tage den med hjem. I Skipperly findes også en gårdbutik med Vejrøs egne økoprodukter.

Her sælger vi et udsnit af vores egne produkter og lokalproducerede produkter, som økologiske grøntsager, kød- og mælkevarer, æg, krydderurter og gastronomiske specialiteter som fx chutneyer, most og marmelade.

Morgenmad kan serveres i vores restaurant ved forudbestilling.

Om aftenen er køkkenet åbent frem til en time før restaurantens lukketid.

Del dine øjeblikke: