©  Foto:

Shelterplads - Digegaarden

BEMÆRK: Pladsen er lukket i vinterhalvåret fra d. 1. november til d. 1. april, og kan ikke benyttes i perioden.

Bag badestranden på Sydlollands kyst, kun adskilt af det lollandske dige finder du shelterpladsen Digegaarden, som ligger i det attraktive sommerhusområde Hummingen. 

Shelterpladsen består af 2 rummelige sheltere med plads til 5 personer i hver. 

Shelterpladsen ligger fint isoleret blandt buskads og træer, men samtidig kun et par minutters gang fra restaurant, ishus og røgeri Den gamle Digegaard, hvor der er strømstik, legeplads og petanquebane som kan benyttes. Tæt ved pladsen ligger der et offentligt toilet, og i sæsonen er der badebro cirka 150 meter øst for pladsen. Det lollandske dige er en af landets absolut bedste cykel- og vandrestier, med fantastisk udsigt over Østersøen på den ene side og det flade Lolland på den anden side.

Den gamle Digegaard tilbyder 10% rabat (ekskl. drikkevarer) til sheltergæster på pladsen mod fremvisning af bookingkvittering. I Kramnitze, som ligger 2 km øst for Hummingen, findes der en Let-Køb, hvis man har brug for at handle ind.

Læs mere om Digegaardens shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.