Shelterplads - Holten Strand

Denne dejlige shelter- og teltplads ligger ved den familievenlige strand, direkte ud til Østersøens brusende bølger. Området er blandt andet kendt for at være fantastisk til windsurfing, og der er en fin badebro helt tæt ved shelterpladsen. Der ligger et handicaptoilet i direkte tilknytning til pladsen, hvor der også er drikkevand tilgængeligt. Hvis vejret er klart, så kan du se helt ned til Gedser på Sydfalster. Shelterpladsen er en del af vores store oplevelsesrute, Naturlandet Rundt.

Pladsen består af én fin shelter, samt en stor og rummelig teltplads.

Husk at pakke badetøj og solcreme, for du vil med garanti få lyst til at hoppe i bølgerne under dit ophold på pladsen! Hvis du får lyst til at udforske området, så findes der en fin lille stenalderdysse ved strandengen øst for shelterpladsen.

Der er knapt 6 km ind til Nysted, alt efter hvor kystnær en rute du vælger at tage. I Nysted er der mulighed for indkøb, og derudover er det en hyggelig by med spændende historie og flere kultur- og naturoplevelser. Nysted byder også på flere spændende restauranter, så hvis du ikke er til bålmad kan du bestille bord hos én af dem.

Læs mere om Holten Strand shelter- og teltplads på Book en Shelter.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app