©  Foto:

Shelterplads - Horslunde

Bag det gamle kulturhus Saften, i den hyggelige og levedygtige landsby Horslunde på nordvest Lolland, finder du denne fine shelter- og teltplads. Horslunde er kendt for at være foregangsby inden for grøn energi og bæredygtighed.

Pladsen består af et rummeligt shelter med plads til 5 overnattende gæster. Der er også mulighed for at overnatte i telt. Maks. 10 personer. i telte.

Der er bålsted på pladsen, og besøgende kan frit anvende Saftens toilet- og badefaciliter. Byen har sit eget bageri, og der er Dagli’ Brugsen i den anden ende af landsbyen, hvis man har brug for at handle ind.

Spis friskbagte boller til morgenmad! Den lokale bager, Horslunde Bageri og café (Bemærk: Sommerlukket i uge 29, 30 og 31), ligger kun få hundrede meter fra pladsen. Hvis det ikke frister med morgenbrød, hvad så med en pizza eller burger? Så har Horslunde Pizzahouse altid et godt tilbud. Der er mulighed for offentlig transport; der afgår bus mod Nakskov og Kragenæs direkte ved Saften/Horslunde Busterminal.

Læs mere om Horslunde shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.